Свържете се с нас на телефон:

Arskot mirror plate / Огледална пластина еднократна кутия ф22 12бр блистер

Еднократни пластини за система Arskot. Блистер 12бр

Наличност: На склад

1,56 лв.

Доставка до вашата входна врата

Обадете ни се за повече информация за продукта.

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Описание на продукта

Подробности

ARSKOT e най-новата система за дентално огледало с патентован дизайн. Системата ARSKOT се състои от два отделни детайла. Когато се обединят, те изпълняват функцията на зъболекарско огледало. ARSKOT се състои от: огледална полимерна пластина – еднократна (Част 1 от Системата Arskot) и метален носач, който се завива на стандартна дръжка и в който се поставя огледална полимерна пластина.

Отлична Видимост - Оптичната пластина на огледалото е с диаметър 22 мм. Има дебелина 0,6 мм. Това я прави изключително оптична с постигнат най-висок клас за отражение и липса на двойно лъчево пречупване..
Стабилност - Евакуационният отвор (отворът, през който се избутва използваната вече пластина) е с подходящ размер, който не позволява в процеса на работа да се избута пластината-огледало. По този начин не се предизвиква дискомфорт, както при пациента, така и при зъболекаря

Финансово Изгодна - Ниската цена на пластината и цената на дръжката я прави достъпна инвестиция за всеки зъболекар, който цени качеството.

Лесно Почистване и Гарантирана Стерилност - Каналът, в който ляга оптичната пластина е лесно достъпен и без усилия се премахват замърсяванията. Също така може да се направи пълна дезинфекция и стерилизация на цялото огледало, като по този начин се елиминират всички бактериални „заплахи“ съпътстващи някои от денталните процедури.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Каталожен номер 2310002
Производител Arskot България

Ревюта

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: Arskot mirror plate / Огледална пластина еднократна кутия ф22 12бр блистер

Ключови думи

Ключови думи

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.