Свържете се с нас на телефон:

Gen Os / Ген Ос

Материал за костна регенерация. Смес от колаген и кортикална свинска кост. Опаковки 0.25гр , 0.5гр, 1гр, 2гр.

Availability: На склад

Цени от: 99,77 лв.

Доставка до вашата входна врата

Обадете ни се за повече информация за продукта.

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

* Задължителни полета

Описание на продукта

Подробности

Характеристики:
Естествено копие на автоложна кост. Смес от колаген и кортикална свинска кост. Незначителни радиоконтрастни гранули. Размер на гранулите – 250-1000μм. Gen Os запазва същата вътрешна структура /матрикс и пороьозност/ и притежава голяма остеокондуктивна активност. Резорбируем продукт, участващ в костното новообразуване и спомагащ за запазване формата и обема на присадката. Благодарение на колагенната съставка, продуктът благоприятства коагулообразуването и последващото навлизане на възстановяващи и регенериращи клетки, подпомагащи restitution ad integrum в участъка на липсваща кост.

Приложение:
Gen Os винаги трябва да бъде овлажнен и добре смесен с няколко капки стерилен солеви разтвор за активиране на колагенния матрикс и за да се повиши активността му. Може да бъде размесен и с кръв на паци¬ента. При необходимост може да се смеси с медикаменти индицирани при хирургични интервенции.
Време за резорбция: 4-5 месеца
Опаковка: 0.25 гр, 0.5 гр, 1.0 гр, 2.0 гр
Гранулометрия: стандарт 0.25-1мм.Продуктът е слабо рентгеноконтрастен.


Клинични индикации: Орална хирургия : грануломи,одонтогенни кисти и алвеоларни дехисценции. Пародонтология: пълнител за дълбоки инфраосални дефекти и фуркации Имплантология: универсален пълнител за дехисценции и периимплантити, двустенни дефекти,латерален и алвеоларен синус лифтинг.Когато е необходимо, Gen-Os може да бъде стабилизиран с Gel-0 и защитен с OsteoBiol мембрани или Soft Cortical Laminae.

Опаковка: стерилни шишенца за еднократна употреба.

Стерилизация: гама лъчи.


Странични ефекти: не са известни.

Контраиндикации: Забранява се употребата при пациенти с алергични реакции към колаген. Да не се използва в некротични и инфектирани участъци. Начин на употреба: Gen-Os трябва винаги да се хидратира и внимателно да се размеси с няколко капки стерилен физиологичен серум, а да се активира колагеновият матрикс и да се улесни неговата адхезивност;тй може също да се смеси с Gel-0 или с кръвта на пациента.Може да се смеси и с подходящ за съответната операция медикамент.Получената смес трябва да се постави със стерилна шпатула или със спринцовка за биоматериали.


Внимание! Продуктът не трябва да се използва, ако опаковката е отворена или нарушена. Продуктът е за еднократна употреба и е стерилен. Ре-стерилизацията е абсолютно недопустима.

Съхранение: Продуктът трябва да се предпазва от директен контакт с горещи повърхности и слънчеви лъчи. Да се съхранява в суха среда при температура между +4º и +40º.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Каталожен номер M10
Производител Tecnoss Dental Italy

Ревюта

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: Gen Os / Ген Ос

Ключови думи

Ключови думи

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.