Свържете се с нас на телефон:

G-CEM Veneer - Starter Kit

Наличност: На склад

360,00 лв.
GC

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Описание на продукта

Подробности

Естетичната стоматология се развива към по-малко инвазивни препарации с висок естетичен резултат. Това заслужава специални решения за циментиране. G-CEM Veneer е проектиран да предлага стандартни процедури за фиксиране на естетични възстановявания с дебелина под 2 мм, с перфектен вискозитет и висока ефективност.


Оптимален вискозитет


Тиксотропна консистенция благодарение на най-новата технология със силанизиране на пълнителя: Full-coverage Silane Coating (FSC) technology Лесно за нанасяне с висока прецизност и лесно отстраняване на излишъка, благодарение на уникалния вискозитет на материала Веднъж поставен, материалът се разпределя равномерно по повърхността на възстановяването и то е равномерно покрито


Висока ефективност


Комбиниран с G-Multi PRIMER и G-Premio BOND, G-CEM Veneer предлага стабилна и устойчива адхезия към всички субстрати и препарации Заради високия процент на напълване от 69%, благодарение на FSC технологията, се постига изключителна износоустойчивост и висока якост на сцепление и огъване.


Натурална естетика


Флуоресценцията на G-CEM Veneer е подобна на естествения зъб Четирите цвята оптимизиран покривен ефект са достатъчни за всички случаи Перфектно пасващите пасти за пробване подпомагат предсказуемостта на естетичния Висока степен на конверсия след осветяване подсигурява устойчивост на преоцветяване и дълготрайна естетика Фотоплимеризиращ композитен цимент за висока естетика и лесно поставяне с перфектната течливост.


Комплект  • 2 шприци А2 - 1.7гр 

  • 2 бр. Try In Paste

  • G-premio Bond 5 мл

  • Multiprimer 5мл

  • аксесоари

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Каталожен номер 012383
Производител GC

Ревюта

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: G-CEM Veneer - Starter Kit

Ключови думи

Ключови думи

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.