Свържете се с нас на телефон:

Essentia - 3 х Шприци + Blue etch 10мл

Наличност: На склад

214,00 лв.

Доставка до вашата входна врата

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Описание на продукта

Подробности

Essentia представя чистата същност на композитното наслояване. Само със седем шприци, имате перфектно решение за всички Ваши възстановявания.
Essentia - естетичният възстановителен материал за двуслойна техника и намален набор от цветове.
Би ли могло да бъде по-лесно?
Естетичните възстановявания често са свързани със сложни послойни техники. След години на разработване, основавайки се на опита на най-добрите естетични клиницисти, GC вече представя промяната на парадигмите във възстановителната стоматология с иновативна и смела концепция.

Освободете се от познатите условности чрез Essentia.
Традиционните разцветки се основават на различната наситеност (цветове), познати като А, В, С и D. Ивестно е обаче, че емайлът и дентинът имат различни характеристики, които допринасят за окончателното възприемане на цвета на зъбите. Чрез откъсване от традиционните монохроматични нюанси и фокусирайки се върху различните характеристики на емайла и дентина, можете да постигнете много еластични резултати само чрез два лесни слоя.

Това е което постигате с Essentia:
Трите дентинови цвята варират по цвят и опацитет, точно както дентинът се променя през живота на пациента. Те са отговорни за „Интензитета" на цвета на изграденото възстановяване.
Съчетани с дентиновите цветове, двата емайлови ще осигурят транслуцентност.

Индикации:
-Директни възстановявания клас I, II, III, IV, V
-Директни възстановявания на клиновидни дефекти и кавитети по кореновата повърхност.
-Директни възстановявани като фасети и затваряне на диастема.

Фронтални - адаптирайте своето наслояване към възрастта на пациентите си.

При избелени или млади възстановявания, емайлът трябва да бъде бял и опакерен, докато дентинът също ще белее. В този случай се комбинират Light Dentin(LD) и Light Enamel(LE)
В случай на млади пациенти се изисква комбинация от опакерен и бял емайл заедно с по-наситен дентин. Тук са наслоени Medium Dentin(MD) и Light Enamel(LE).
При възрастни зъби, емайлът става по- транслуцентен с леко оцветяване, докато дентинът остава средно наситен. Оптимално Medium Dentin(MD) се покрива с Dark Enamel(DE).
При стари зъби транслуцентността и наситеността са необходими в емайловата зона, а дентинът става много по-тъмен и по-транслуцентен. Перфектната комбинация е наслояване на Dark Dentin(DD) и Dark Enamel(DE).


Постериорни - естествени двуслойни или просто монохроматично възстановяване.

Постериорно монохроматично - В много случаи употребата на един цвят в дисталната област ще е достатъчен да придаде много добър естетичен резултат, използвайки Universal.
Постериорно двуслойно - В дисталната област дентинът обикновено изглежда по-тъмен, докато емайлът поддържа по-белезникав отенък. Dark Enamel е наслоен с Light Enamel.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Каталожен номер essentia_blue_etch_promo
Производител Не

Ревюта

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: Essentia - 3 х Шприци + Blue etch 10мл

Ключови думи

Ключови думи

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.