Свържете се с нас на телефон:

Dual Block / Дуал блок 20x15

Свинска спонгиозна и компактна кост за косстна аугментация на обшиирни дефекти.

Наличност: На склад

395,00 лв.

Доставка до вашата входна врата

Обадете ни се за повече информация за продукта.

Рекламация до 14 дни

Купете този продукт и спечелете бонус точки

Описание на продукта

Подробности

СВИНСКА СПОНГИОЗНА И КОМПАКТНА КОСТ
ХАРАКТЕРИСТИКА: Блокче от свинска компакта и спонгиоза е произведено по специална технология, избягваща кристализиране на хидроксилапатитните кристали, което ускорява физиологичната резорбция. Кортикалният слой е ес¬тествено прилепнал към спонгиозната кост и осигурява стабилност и дълготрай¬на защита на присадката, функционирайки като бариера в случай на оголва¬не. Dual – Block осигурява ново костообазуване и благодарение на ригидния си строеж и заоблена форма е в състояние да запълни обема на дефекта, което е важно при обширни дефекти. Нещо повече, колагенът му потенцира коагуло¬образуването и последващата инвазия на регенеративни и репаративни клетки, водещи до restitution ad integrum в участъка с липсваща кост.
ПРИЛОЖЕНИЕ: Продуктът трябва да се хидратира 15 мшн. Преди употреба в стерилен солеви разтвор или антибиотици. След това може да се аплицира субприостално като подлежащата кост трябва да бъде декортикирана с цел максимален контакт, всякакви останали кухини могат да бъдат запълнени с гранули /Gen-Os, Apatos/. Dual-block трябва винаги да се фиксира чрез микро¬винтове: отворът в блокчето се прави с калибриран борер с диаметър, съответ¬стващ на този на винтчето. Закрепването е необходимо, за да се избегне риск от спукване на кортикалния слой, което ще компроментира регенерацията.
КЛИНИЧНО ПРИЛОЖЕНИЕ: Стоматология и орална хирургия: костна аугмен¬тация на обширни дефекти. Лицево-челюстна хирурргия: частични и тотални реконструкции на дефекти вследствие травма или тумори.
ВРЕМЕ ЗА РЕЗОРБЦИЯ: Различна, зависи от характеристиките и възприемчи¬востта на мястото за присаждане и от клиничното състояние на пациента – около 8 месеца.
ОПАКОВКА: блистер

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Каталожен номер STS7S
Производител Tecnoss Dental Italy

Ревюта

Споделете Вашето мнение

Вие разглеждате: Dual Block / Дуал блок 20x15

Ключови думи

Ключови думи

Използвайте празни места, за да отделяте ключовите думи. Използвайте единични кавички (') за фразите.